Acrylaatfoto’s

Foto’s krijgen superheldere kleuren! Een acrylaatfoto is een uniek kunstwerk voor thuis of op kantoor. Bij deze techniek wordt de foto met een speciale glasheldere film verlijmd achter de acrylaatplaat (perspex). Dit geheel wordt weer verlijmd op een 3 mm dikke dibondplaat en voorzien van een aluminium ophangprofiel. Door het gebruik van Acrylaat krijgt de foto een bijzondere heldere en intense kleur. Door het ophangprofiel komt de acrylaatfoto of perspexfoto 15 mm “zwevend” van de muur te hangen.

Standaard worden de acrylaatfoto’s geleverd op 3 mm acrylaat met 3 mm dibond. 6 mm gepolijst acrylaat is ook mogelijk en geeft het geheel een nog luxere uitstraling.

Bekijk hier een aantal voorbeelden en neem gerust contact op voor vragen. Wij helpen u graag.

Meer informatie?

Wij informeren u graag vrijblijvend verder.

Enkele van onze andere producten

Autoreclame

Wij verzorgen autoreclame voor personenauto's, bedrijfswagens en zelfs vrachtauto's. Voor autobelettering bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevelreclame

Uw pand is het visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers. RoyalPrint zorgt voor het gehele plaatje als het gaat om gevelreclame.

Raamdecoratie

Decoratief of tegen inkijk van buitenaf. Onze toepassingen van raamfolie zijn er in alle denkbare varianten. Is raamfolie wellicht iets voor u?

Spandoeken

Spandoeken zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De spandoeken worden full color geprint op een stevig bisonyl voor een langdurige buitentoepassing.

RoyalPrint

Industrieweg 25
2254 AE Voorschoten
T: 071 - 56 21 333
E: info@royalprint.nl