Wallcover

Fotowanden / Wallcovers

Maak uw kale muur weer levendig met een wallcover van RoyalPrint. Met deze fotowanden brengt u direct sfeer in uw woning en een prettige werkomgeving in uw kantoor, showroom, winkel, restaurant, enz.

We kunnen fotowanden naadloos tot 5 meter op de rol monteren op alle soorten ondergronden. Afhankelijk van de ondergrond en de toepassing adviseren wij u welk materiaal te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld naadloos fotobehang, Clipso Systeem, of peesdoeken in aluminium frames. Deze stretchdoeken kunnen wij ook leveren met LED verlichting achter de print, of met een akoestisch werkend materiaal, ideaal voor “harde” ruimtes!

Bekijk hier een aantal voorbeelden van fotowanden en neem gerust contact op voor vragen.

Meer informatie?

Wij informeren u graag vrijblijvend verder.

Enkele van onze andere producten

Autoreclame

Wij verzorgen autoreclame voor personenauto's, bedrijfswagens en zelfs vrachtauto's. Voor autobelettering bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevelreclame

Uw pand is het visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers. RoyalPrint zorgt voor het gehele plaatje als het gaat om gevelreclame.

Raamdecoratie

Decoratief of tegen inkijk van buitenaf. Onze toepassingen van raamfolie zijn er in alle denkbare varianten. Is raamfolie wellicht iets voor u?

Spandoeken

Spandoeken zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De spandoeken worden full color geprint op een stevig bisonyl voor een langdurige buitentoepassing.

RoyalPrint

Industrieweg 25
2254 AE Voorschoten
T: 071 - 56 21 333
E: info@royalprint.nl