Slimme folie

Slimme Folie kan gebruikt worden op elk nieuw of bestaand gladglazen oppervlak. Gebruik onze Slimme Folie eenvoudig van helder tot mat (ondoorzichtig) met een klik op de knop van de afstandbediening, schakelaar of met een opdracht vanaf uw smartphone. Onze schakelbare privacy folie is ondoorzichtig wanneer uitgeschakeld en transparant helder wanneer ingeschakeld.

Slimme Folie is een andere naam voor Polymer Dispersed Liquid Crystal, PDLC film en is een uniek materiaal dat op ramen wordt aangebracht. Door middel van laagspanning elektriciteit verandert de folie van transparant naar ondoorzichtig.

Slimme folie

Zo werkt het in de praktijk.

Meer informatie?

Wij informeren u graag vrijblijvend verder.

Enkele van onze andere producten

Autoreclame

Wij verzorgen autoreclame voor personenauto's, bedrijfswagens en zelfs vrachtauto's. Voor autobelettering bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevelreclame

Uw pand is het visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers. RoyalPrint zorgt voor het gehele plaatje als het gaat om gevelreclame.

Raamdecoratie

Decoratief of tegen inkijk van buitenaf. Onze toepassingen van raamfolie zijn er in alle denkbare varianten. Is raamfolie wellicht iets voor u?

Spandoeken

Spandoeken zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De spandoeken worden full color geprint op een stevig bisonyl voor een langdurige buitentoepassing.

RoyalPrint

Industrieweg 25
2254 AE Voorschoten
T: 071 - 56 21 333
E: info@royalprint.nl