Akoestiek

Akoestiek is de wijze waarop geluid zich verplaatst in de ruimte. Veel bedrijfsruimtes, kantoren en woonhuizen hebben te maken met een slechte akoestiek. Dit komt door de aanwezigheid van “harde materialen”, zoals beton en glas. Het geluid kaatst door de ruimte.
Heb je te maken met teveel lawaai of galm, dan is het goed om de akoestiek te verbeteren. Met een goede akoestiek kun je je beter concentreren, gaat de productiviteit omhoog en is er meer werk- en woonplezier.

 

Akoestische Textielframes

Bij deze oplossing gebruiken wij een textieldoek met een doorlatende structuur waardoor het geluid door het doek kan worden geabsorbeerd. Achter het doek monteren we een speciaal geluidabsoberend materiaal.

Dit type frame is uitvoerbaar in verschillende formaten, van klein formaat tot wandvullend.

Akoestische Wandpanelen

Bij het Akoestisch wandpaneel is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken.

Er is keuze tussen de Basic Panel en de Premium Panel.

Akoestic Dividers

Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Je kunt een ruimte indelen met roomdividers of je kunt werkplekken afschermen met deskdividers.

Een goede akoestiek verhoogt het werkplezier.

Kennis van fotografie

RoyalPrint is voortgekomen uit een studio voor reclamefotografie. Hierdoor kijken we met een scherp oog naar uw beeldmateriaal. Is de technische kwaliteit in orde? Komt de afbeelding straks goed tot zijn recht op de plek die u in gedachten heeft? Met advies van RoyalPrint voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

r

Tip

Gaat u zelf op zoek naar een geschikt beeld voor uw wandvisual? Let dan op dat de horizon op de foto niet te laag is. Denk bijvoorbeeld aan een natuur- of landschapsfoto waar in verhouding veel lucht op afgebeeld staat. Wanneer u voor zo’n wandvisual een bureau of lage kast plaatst, verdwijnt het onderste gedeelte van de foto uit beeld.
t

Vraag advies

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.