Akoestische Wandpanelen

Verbeter de akoestiek met een mooie print aan de muur. Moderne Kunst? een Oude Meester? Een vakantiefoto? Als de resolutie goed is, kunnen we alles printen.

Door het plaatsen van onze Akoestische Panelen creëert u meer rust op uw werkplek of woning. Een omgeving met een aangename akoestiek vermindert stress en vermoeidheid en heeft een positieve invloed op concentratie en productiviteit. Door het akoestische materiaal, gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken, hebben deze panelen een hoge geluidsabsorptie en verminderen hierdoor nagalm en geluidsoverlast.

Twee types panelen

  • Basic Paneel met absorptiewaarde van 0,65
  • Premium Paneel met absorptiewaarde van 0,9

Wanneer een materiaal alle erop vallend geluid absorbeert (dus voor 100%), dan is de absorptiecoëfficiënt 1.
Wanneer alle geluid weerkaatst wordt, dan is die waarde 0.

 

"Goed meegedacht en strak gemonteerd"

RoyalPrint heeft een prachtig textielframe bij ons gemonteerd. Ik vond het moeilijk in te schatten hoe dit zou worden, maar Peter heeft goed meegedacht en de aangeleverde afbeelding nabewerkt, waardoor het resultaat beter is dan vooraf gedacht.

Ilse Voortman, Beauty Bureau

Meer weten?

Benieuwd welk paneel of doek geschikt is in uw situatie? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Kennis van fotografie

RoyalPrint is voortgekomen uit een studio voor reclamefotografie. Hierdoor kijken we met een scherp oog naar uw beeldmateriaal. Is de technische kwaliteit in orde? Komt de afbeelding straks goed tot zijn recht op de plek die u in gedachten heeft? Met advies van RoyalPrint voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

r

Tip

Gaat u zelf op zoek naar een geschikt beeld voor uw wandvisual? Let dan op dat de horizon op de foto niet te laag is. Denk bijvoorbeeld aan een natuur- of landschapsfoto waar in verhouding veel lucht op afgebeeld staat. Wanneer u voor zo’n wandvisual een bureau of lage kast plaatst, verdwijnt het onderste gedeelte van de foto uit beeld.
t

Vraag advies

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.