Textielframes

Bent u op zoek naar een mooie fotoprint aan de muur van uw kantoor, winkel of showroom? Kies dan bijvoorbeeld voor een textielframe.

Gespannen doek in een aluminium textielframe is een mooi alternatief voor naadloos fotobehang, bijvoorbeeld wanneer de ondergrond niet egaal genoeg is. Stopcontacten zijn geen probleem. Wij werken er zorgvuldig omheen zodat u ze gewoon kunt blijven gebruiken.

Textielframes zijn ook leverbaar met:

  • Geluiddempend materiaal voor een betere akoestiek
  • Led-verlichting om uw beeld meer attentiewaarde te geven
  • Dubbelzijdige print voor gebruik als scheidingswand of promotie-item

Het voordeel van een textielframe is dat u afbeeldingen eenvoudig kunt wisselen. Een textielframe of peesdoek, kan wandvullend zijn maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook kleinere afmetingen zijn leverbaar. Het is altijd maatwerk.

"Goed meegedacht en strak gemonteerd"

RoyalPrint heeft een prachtig textielframe bij ons gemonteerd. Ik vond het moeilijk in te schatten hoe dit zou worden, maar Peter heeft goed meegedacht en de aangeleverde afbeelding nabewerkt, waardoor het resultaat beter is dan vooraf gedacht.

Ilse Voortman, Beauty Bureau

Meer weten?

Benieuwd welke wandvisual geschikt is in uw situatie? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Kennis van fotografie

RoyalPrint is voortgekomen uit een studio voor reclamefotografie. Hierdoor kijken we met een scherp oog naar uw beeldmateriaal. Is de technische kwaliteit in orde? Komt de afbeelding straks goed tot zijn recht op de plek die u in gedachten heeft? Met advies van RoyalPrint voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

r

Tip

Gaat u zelf op zoek naar een geschikt beeld voor uw wandvisual? Let dan op dat de horizon op de foto niet te laag is. Denk bijvoorbeeld aan een natuur- of landschapsfoto waar in verhouding veel lucht op afgebeeld staat. Wanneer u voor zo’n wandvisual een bureau of lage kast plaatst, verdwijnt het onderste gedeelte van de foto uit beeld.
t

Vraag advies

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.