Fotoprints

Een mooi beeld aan de muur doet veel voor de beleving van uw bedrijfsruimte.

Fotoprints zijn er in verschillende soorten en maten. Naast textielframes en naadloos fotobehang verwerken wij uw foto ook in kleinere wandvisuals.

Mooie prints voor aan de muur zijn mogelijk in diverse materialen. Canvas is misschien wel de bekendste maar denk ook eens aan een foto op hout of dibond en acrylaat.

Licht en Duurzaam

Dit zijn lichte en duurzame materialen waarmee u langer van uw print geniet. De keuze van het materiaal is belangrijk voor de uitstraling van uw foto. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

"Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen!"

RoyalPrint heeft voor ons diverse promotie- en displaymaterialen gemaakt voor de deelname een beurs. Professioneel advies, materialen van hoge kwaliteit en keurig binnen de afspraken.
Ekron Dries, BlueFinch

"Een echte eyecatcher"

Wat is het gaaf geworden, fantastisch! Helemaal zoals we wilden, een echte eyecatcher. Super strak en fijn ook dat er nog voldoende licht naar binnen valt. Bedankt voor de snelle service, perfect!
Esther Lukas-Raadgeep, Essenz for Skin

Meer weten?

Geniet u binnenkort ook van een mooie foto aan de wand?

Wij verzorgen uw print op elk materiaal en in elke afmeting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kennis van fotografie

RoyalPrint is voortgekomen uit een studio voor reclamefotografie. Hierdoor kijken we met een scherp oog naar uw beeldmateriaal. Is de technische kwaliteit in orde? Komt de afbeelding straks goed tot zijn recht op de plek die u in gedachten heeft? Met advies van RoyalPrint voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

r

Tip

Gaat u zelf op zoek naar een geschikt beeld voor uw wandvisual? Let dan op dat de horizon op de foto niet te laag is. Denk bijvoorbeeld aan een natuur- of landschapsfoto waar in verhouding veel lucht op afgebeeld staat. Wanneer u voor zo’n wandvisual een bureau of lage kast plaatst, verdwijnt het onderste gedeelte van de foto uit beeld.
t

Vraag advies

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.