Naadloos fotobehang

Een wandvullende fotoprint komt optimaal tot zijn recht wanneer deze uit 1 stuk bestaat. Daarom is naadloos fotobehang een echte aanrader.

Voor een mooi resultaat is een egale ondergrond belangrijk. Zit er een deur in de muur die u wilt uitsparen of een afwijkende hoek? Geen probleem. Bij het aanbrengen van het materiaal houden we hier rekening mee.

Naadloos fotobehang is een bijzonder accent in uw kantoor, kantine of bedrijfsruimte, maar natuurlijk ook bij u thuis. Het materiaal is ook op andere manieren toepasbaar. Denk aan het beplakken van een deur of pilaar of kleinere accenten op uw wand.

Klanten die naadloos behang bij ons bestellen kiezen ook vaak voor privacyfolie op glazen deuren of wanden. Het is een mooie aanvulling en maakt de aankleding van uw kantoor of spreekruimte compleet.

"Wat een super team!"

Zeer flexibel, professioneel en hoge kwaliteit zijn maar een paar worden die van toepassing zijn op RoyalPrint!  Altijd op tijd en volgens afspraak. Ook stuurt RoyalPrint in overleg bij waar nodig om tot een beter eindresultaat te komen.
Patrick Kop, bedrijfsfotograaf KLM.

Meer weten?

Wilt u weten of naadloos fotobehang geschikt is voor uw ruimte? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Natuurlijk adviseren wij ook over alternatieven.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Kennis van fotografie

RoyalPrint is voortgekomen uit een studio voor reclamefotografie. Hierdoor kijken we met een scherp oog naar uw beeldmateriaal. Is de technische kwaliteit in orde? Komt de afbeelding straks goed tot zijn recht op de plek die u in gedachten heeft? Met advies van RoyalPrint voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

r

Tip

Gaat u zelf op zoek naar een geschikt beeld voor uw wandvisual? Let dan op dat de horizon op de foto niet te laag is. Denk bijvoorbeeld aan een natuur- of landschapsfoto waar in verhouding veel lucht op afgebeeld staat. Wanneer u voor zo’n wandvisual een bureau of lage kast plaatst, verdwijnt het onderste gedeelte van de foto uit beeld.
t

Vraag advies

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.