Acoustic Dividers

Verbeter de werkplek met akoestische scheidingswanden. Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een deskdivider.

Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een deskdivider (een scheidingswand tussen bureaus).  Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt. Niet alleen functioneel dus, maar ook nog eens bevorderend voor de productiviteit. Met een gepersonaliseerde print aan beide zijden maak je van de akoestische scheidingswand een echte eyecatcher. In vele formaten leverbaar.

Twee types scheidingswanden

  • Desk Divider, in verschillende formaten
  • Room Divider, staand of rijdend

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven wat de nagalm vermindert. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw, binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7.

 

"Goed meegedacht en strak gemonteerd"

RoyalPrint heeft een prachtig textielframe bij ons gemonteerd. Ik vond het moeilijk in te schatten hoe dit zou worden, maar Peter heeft goed meegedacht en de aangeleverde afbeelding nabewerkt, waardoor het resultaat beter is dan vooraf gedacht.

Ilse Voortman, Beauty Bureau

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Kennis van fotografie

RoyalPrint is voortgekomen uit een studio voor reclamefotografie. Hierdoor kijken we met een scherp oog naar uw beeldmateriaal. Is de technische kwaliteit in orde? Komt de afbeelding straks goed tot zijn recht op de plek die u in gedachten heeft? Met advies van RoyalPrint voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

r

Tip

Gaat u zelf op zoek naar een geschikt beeld voor uw wandvisual? Let dan op dat de horizon op de foto niet te laag is. Denk bijvoorbeeld aan een natuur- of landschapsfoto waar in verhouding veel lucht op afgebeeld staat. Wanneer u voor zo’n wandvisual een bureau of lage kast plaatst, verdwijnt het onderste gedeelte van de foto uit beeld.
t

Vraag advies

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.