Wandvisuals

Mooie sfeerbeelden doen veel voor de beleving van uw bedrijfsruimte. Hiermee creëert u een fijne werkomgeving en zorgt u voor een stijlvolle ontvangst van klanten en andere relaties. RoyalPrint verzorgt verschillende wandvisuals waarmee u van beelden echte eyecatchers maakt.

Textielframes

Op zoek naar een mooie fotoprint aan de muur van uw kantoor, winkel of showroom? Kies dan bijvoorbeeld voor een (akoestisch) textielframe.

Gespannen doek is een mooi alternatief voor naadloos fotobehang, bijvoorbeeld wanneer de ondergrond niet egaal genoeg is. 

Naadloos fotobehang

Een wandvullende fotoprint komt optimaal tot zijn recht wanneer deze uit 1 stuk bestaat. Daarom is naadloos fotobehang een echte aanrader. Voor een mooi resultaat is een egale ondergrond belangrijk.

Zit er een deur in de muur die u wilt uitsparen of een afwijkende hoek? Geen probleem.

Fotoprints voor aan de muur

Een mooi beeld doet veel voor de beleving van uw bedrijfsruimte. Fotoprints zijn er in verschillende soorten en maten.

Naast textielframes en naadloos fotobehang verwerken wij uw foto ook in kleinere wandvisuals.

 

Kennis van fotografie

RoyalPrint is voortgekomen uit een studio voor reclamefotografie. Hierdoor kijken we met een scherp oog naar uw beeldmateriaal. Is de technische kwaliteit in orde? Komt de afbeelding straks goed tot zijn recht op de plek die u in gedachten heeft? Met advies van RoyalPrint voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

r

Tip

Gaat u zelf op zoek naar een geschikt beeld voor uw wandvisual? Let dan op dat de horizon op de foto niet te laag is. Denk bijvoorbeeld aan een natuur- of landschapsfoto waar in verhouding veel lucht op afgebeeld staat. Wanneer u voor zo’n wandvisual een bureau of lage kast plaatst, verdwijnt het onderste gedeelte van de foto uit beeld.
t

Vraag advies

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.