Akoestische Textielframes

Heeft u last van galm en slechte verstaanbaarheid in uw kantoor, winkel of huis? Kies dan bijvoorbeeld voor een akoestisch werkend textielframe.

Akoestische textielframes zijn ideaal om een kantoorruimte een nieuwe uitstraling te geven en gelijktijdig de akoestiek te verbeteren. Soms is het in een ruimte zeer rumoerig. In dit geval kan een combinatie van verschillende maatregelen waaronder het plaatsen van een akoestisch textielframe met textieldoek de oplossing bieden.

Voordelen van Akoestische Textielframes:

  •  betere werkomstandigheden
  • het doek is verwisselbaar
  • restyling van kantoor

Een akoestisch wandpaneel kan muurvullend zijn maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook kleinere afmetingen zijn leverbaar. Het is altijd maatwerk.

"Goed meegedacht en strak gemonteerd"

RoyalPrint heeft een prachtig textielframe bij ons gemonteerd. Ik vond het moeilijk in te schatten hoe dit zou worden, maar Peter heeft goed meegedacht en de aangeleverde afbeelding nabewerkt, waardoor het resultaat beter is dan vooraf gedacht.

Ilse Voortman, Beauty Bureau

Materialen

Er kunnen verschillende materialen gebruikt worden in de frames. Vilt van 10 mm dik, tot isolatieplaten van 70 mm dik. Al naar gelang de toepassing en esthetisch effect.
De isolatieplaten die wij in onze 50 mm dikke frames gebruiken, zijn 40 mm dik, van Nederlands fabricaat en 100% recyclebaar. Met een absorptiecoëfficient van meer dan 1 (!) hebben deze panelen een bijzonder goede akoestische werking.

Nieuwsgierig wat een betere akoestiek voor kan betekenen?
Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken.

Kennis van fotografie

RoyalPrint is voortgekomen uit een studio voor reclamefotografie. Hierdoor kijken we met een scherp oog naar uw beeldmateriaal. Is de technische kwaliteit in orde? Komt de afbeelding straks goed tot zijn recht op de plek die u in gedachten heeft? Met advies van RoyalPrint voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

r

Tip

Gaat u zelf op zoek naar een geschikt beeld voor uw wandvisual? Let dan op dat de horizon op de foto niet te laag is. Denk bijvoorbeeld aan een natuur- of landschapsfoto waar in verhouding veel lucht op afgebeeld staat. Wanneer u voor zo’n wandvisual een bureau of lage kast plaatst, verdwijnt het onderste gedeelte van de foto uit beeld.
t

Vraag advies

Twijfelt u over de geschiktheid van het beeld dat u in gedachten heeft? Laat het ons weten. Wij kijken met u mee en adviseren eventueel over alternatieven. Voordat wij uw wandvisual produceren controleren wij altijd of het beeld van uw keuze het gewenste effect zal hebben. Wij kijken dus in elke situatie met u mee.